running
I vilken typ av atletisk aktivitet blir man inte förvånad om endast en tredjedel av alla som börjar kommer i mål? Var väntar man sig att många av deltagarna är i så dåligt skick att de kommer att behöva läkarvård vid målgången?

running
För 99,9 procent av deltagarna utgör Stockholm Marathon årets kraftprov. Så fungerar det inte för Kenny Wallström från Skellefteå. Han tar tävlingen som en del i sitt megaprojekt att springa från Kiruna till Malmö.

Det är en sträcka på över 200 mil, fördelat på 23 etapper.

running
Anders Forselius som även går under namnet The Biking Viking tog sig an utmaningen att springa ett Marathonlopp i varje delstat. Som om detta inte var nog så cyklade han mellan tävlingarna.

Row
2001 rodde den stentuffe multisportaren Rune Larsson tillasmmans med Niclas Mårdfelt över Atlanten, Den 95 dygn långa roddturen hade allt ett bra äventyr skall ha. Fysiska strapatser, psykologiska utmaningar, Problemlösningar, naturupplevelser, alla ,möjliga vädetyper samt en och annan direkt livsfarlig situation kryddar äventyret.

Climb
Fredrik Sträng, Nordens tuffaste bergsklättrare besteg Gasherbrum I (8 080 m.ö.h.) och Gasherbrum II (8 035 m.ö.h.), två av världens högsta toppar, under en och samma expedition.

Cookies GDPR