Klockan står på 00.00. Sitter här och försöker boka om bilbesiktningstiden på tisdag för hela veckan kraschar ihop planeringsmässigt. Hjälpte en god vän idag med att fixa hennes lägenhet inför försäljning och i lördags när jag kom hem från Finland så rusade dagen fram i tokfart. Bokningssystemet stängt och ingen tid gick att ändra. Imorgon är det tre aktiviteter samtidigt efter jobbet, hur skall man liksom hinna med ..........

Dags att lägga huvudet på kudden och försöka sova sig klok och klona sig till morgondagens utmaning att vara på tre ställen samtidigt. Veckan verkar fortsätta i precis det tempot så önska mig lycka till.

Det är fantastiskt skönt att vara hemma efter resan i Finland. Kom hem med 4 små mumintroll till Freja, Stina, Noel och Mathilda. Hihihi hur söta är inte dessa små mulliga vita troll.

Freja var på maskerad idag och det var en fröjd att se henne sminkad som Peter C i Kiss. Hon vann pris för mest utklädda och den som inte gick att känna igen. Med mammas svarta peruk och pappas coola målning i ansiktet. Härligt med maskerad och kalas.

Peter och jag såg ialla fall en skön rulle ikväll. Se upp för dårarna. Hur söt som helst. En bra feelgood film att gosa in sig i soffan med en mörk och regning september söndag.

Godnatt