Familjen Bloggar

Peter Silverhjärta CEO

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Freja Silverhjärta

Freja Silverhjärta är trendkänslig, ambitiös och nyfiken. PAO-studenten vars fingrar ständigt kliar inför nya äventyr

Läs mer

Jane Silverhjärta CFO

Jane Silverhjärta är familjens Blekingeflicka, på arbetet gäller inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Stina Silverhjärta

Stina Silverhjärta är tjejen som läser koreanska, älskar att fota och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer


Jaha, då står man där på dagis en fredag kväll för att hämta lilla Stina som tidigare i veckan varit kräksjuk. Hemma i huset utanför toadörren har Peter parkerat sig sedan i går då han fick åka hem från jobbet för att möta samma öde som Stina och stora dottern Freja ligger förkyld och snuvig och kurerar sig för att kunna spela basketmatch i helgen.


Hmm vilka tappra små själar i vår familj. Åter tillbaka till dagis och hämtning av lilltjejen. Stina mitt i skapandet av en färgglad teckning ropandes högt och tydligt -Mamma, mamma gissa vad, mitt bajs är bara en enda smet, du vet, det är bara en enda röra i toan.

Jaha, då blev man populär här också för genast känns det som att man skickat tillbaka sitt barn till dagis för tidigt och med smet i rumpan.

 

Väl hemma så möttes jag av en söt och blek Peter som nu läser böcker på löpande band, en lite mindre snuvig Freja som tror på vinst på basketmatchen imorgon och på söndag. C-vitamin, vitlök och massor av sömn så hoppas vi på en helg som kryar på hela familjen.

Ta hand om er och håll er undan för smeten i toan

De värderingar vi bär

en gång

Vart vi var

högt nu

Det vi håller

Cookies GDPR