Familjen Bloggar

Peter Silverhjärta CEO

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Freja Silverhjärta

Freja Silverhjärta är trendkänslig, ambitiös och nyfiken. PAO-studenten vars fingrar ständigt kliar inför nya äventyr

Läs mer

Jane Silverhjärta CFO

Jane Silverhjärta är familjens Blekingeflicka, på arbetet gäller inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Stina Silverhjärta

Stina Silverhjärta är tjejen som läser koreanska, älskar att fota och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer

Efter många om och men så kom vi i alla fall iväg på vår efterlängtade semesterresa!

Väl på plats var det bara att hänga med alla andra som tränade i solen. Hela Playitas är en enda stor träningsanläggning som ramas in av tre hotell. I övrigt så finns det egentligen just ingenting, en liten, liten by med ett snabbköp och tre restauranger, that's it!

 

En typisk dag började med Ypga klockan 8, en halvtimme senare var det dags att ge sig ut på en joggingtur i det vackra landskapet som ser ut som ett månlandskap för Fuerte Ventura är en vulkanö där det är mycket sparsamt med växtligheten.

Sen är det dags för frukost, och frukosten på Playitas den går inte av för hackor det kan jag lova! Det finns garanterat mat för alla smaker och tycken, de har faktiskt produkter även för de som är gluten- eller laktosintoleranta! För den som vill smälla i sig våfflor eller wienerbröd så finns det sånt med

träningsanläggningen har faciliteter för det mesta, det Svenska triathlonlandslaget brukar åka hit på sina träningsläger och Lisa har faktiskt ett litet Playitas märke där bland all reklamen på sin dräkt. Det finns basketplaner, golfbana, 50-meters simbassäng, tennisbanor, volleybollplaner, katamaraner, surfbrädor... you name it, det finns här. I alla fall så länge det handlar om sommarsporter!

 

Faktum är att när alla andra motionerar är det lättare att hänga på än att ligga och slöa! Efter frukost brukade vi ge oss iväg till gymmet för att köra ett pass. Efter det så brukarde vi hinna med ett grupppass någon gång under eftermiddagen men solen är helt krossande! det frestar på ordentligt att träna i värmen.

Spinning var en ny erfarenhet för mig. En riktigt positiv sådan, hur kul kan det egentligen vara att sitta på en träningscykel och trampa? Tja, jo det kan faktiskt vara riktigt trevligt! Och jobbigt!

Det är bara att gilla läget och inse att barnen inte är så små längre!

Den enda som inte var så sugen på att springa varv Stina, hon fuskade med joggingen varje dag!

De värderingar vi bär

en gång

Vart vi var

högt nu

Det vi håller

Cookies GDPR