Familjen Bloggar

CEO

Peter Silverhjärta CEO

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Freja Silverhjärta

Freja Silverhjärta är trendkänslig, ambitiös och nyfiken. PAO-studenten vars fingrar ständigt kliar inför nya äventyr

Läs mer

CFO

Jane Silverhjärta CFO

Jane Silverhjärta är familjens Blekingeflicka, på arbetet gäller inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Stina Silverhjärta

Stina Silverhjärta är tjejen som läser koreanska, älskar att fota och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer

I det läge Sverige befinner sig i är det helt ofrånkomligen så att jag behöver pausa en aning och sammanfatta vart vi står.

Det råder en världsomfattande pandemi med ett virus som skapar lungsjukdom hos de som drabbas. Det skulle ju inte behöva vara så allvarligt om det inte vore för att viruset är enormt smittsamt.

 

I Sverige har nu en stor del av samhället stannat upp helt. Skolorna är stängda och många jobbar numera hemifrån sina egna bostäder. Äldre personer rekommenderas att helt isolera sig då de drabbas extra hårt av Corona, många med dödlig följd.

Viruset startade i Kina, och har sedan spridit sig via Italien till Sverige. I nyheterna pratar man om dagsläget som ett slags brytpunkt då vi antingen får en långsam måttlig spridning eller en rusande sådan där sjukvården helt kollapsar.

 200327 statistik 1

200327 statistik 2

200327 statistik 3

200327 statistik 4

 

De värderingar vi bär

en gång

Vart vi var

högt nu

Det vi håller