anfadern spacetime anomaly cee51879 9869 4be6 b54d c611c2443eab   kopia

Stina Silverhjärta kommer minnas den fjärde november 2023, det blir ett nytt liv efter Comic Con 2023 helt enkelt.

Peter och Stina Silverhjärta knatade till Comic Con för att Stina Silverhjärta skulle göra två otroligt viktiga saker, hon skulle på speeddating och så skulle hon köpa en ljussabel. Det är poppis att vara nörd och alla biljetter var slutsålda så vi fick skaffa en familjebiljett även fast vi bara var två personer, men vad göra man inte för att ha lite skoj en dag. 

Det var måttlig kö när vi kom men kön är ju lika kul som eventet i sig, det är påfallande många som är utklädda. Det är både högt och lågt allt från enkla konstruktioner av papp till superavancerade kostymer som måste tagit månader att skapa. Det finns inga som helst gränser, seriefigurer, superhjältar blandas med Stjärnornas Krig, Sagan om Ringen blandas med Indiana Jones, sagodjur och dataspelsfigurer. 

Efter att vi knatat runt en liten stund så hittade vi massor av kul personer som var utklädda till Stjärnornas Krig figurerna Kylo Ren, Chewbaka och Rey. Såklart skulle vi fotograferas med fantasigubbarna. 

Efter en stund hittade vi en mässmonter med en tatuerare som hade mängder av fina flashar med seriefigurer och annat kul. Pappa Peter övertygade Stina att sätta upp sig på väntelistan för att göra en tatuering. Det skulle vara Uchiha klanens märke. Pappa satte såklart upp sig på att göra en Gengar samtidigt. Vi hade inte käkat något på morgonen och ska man tatuera sig så är det bra att ha något i magen så vi skaffade och var sin korv och Pepsi sprängfull med socker.

Vi såg till att fotografera oss med bankrånare i dataspelet Payback 3 framför ett riktigt maffigt bankvalv, spela dataspelet var mindre intressant.

Vi lyssnade på körer tittade på personer som tävlade i att vara utklädda till sina superhjältar och kappkörning med små brödrostar från Star Wars. 

Sen var det dags för Stina Silverhjärta att gå på Steeddating och det var kul för pappa Peter att på behörigt avstånd asgarva åt de stackars unga männen som inte kunde dölja sina tankar när det fick snacka en stund med lilla Stina. 

Peter Silverhjärta passade på att fotografera sig tillsammans med Teenage Mutant Ninja Turtles, den nya filmen ska tydligen vara ganska bra, jag kanske ska kolla den ändå.

Stina var finurlig efter all dating och tyckte att det varit trevligt men hon kunde knappt berätta namnen på de som hon pratat med och sanningen är att detta blev lite konversationsträning för dottern. Nu förstår hon att hon behöver vara aktiv när hon vill hålla igång en konversation med en främling. Mission accomplished. 

Vi gick tillbaka till tatueraren för att kolla läget, pysen var inte något vidare sugen på att tjäna pengar så vi strök oss från väntelistan.

Vi tog massor av roliga kort under daten och kanske kommer det dyka upp bilder här om ett par dagar.