anfadern abstract electronic highly demachine atailed ultrareal 0ac6dfa9 9cf7 42ea b01d b7ce0550be2b

Nu när vi är klara med Stinas flytt så finns det ett tomt rum, dotter nummer två är numer bosatt "permanent" i Gävle.

Nåja nästan tomt, allt som Stina lämnad efter sig packades kvickt i ett par flyttlådor som åkte ner i källaren. Sen satte vi oss och funderade lite på hur rummet skulle kunna användas.

Jane sa att vi kunde testa att lyfta över projektstudion från vardagsrummet till gästrummet. Det blir ju enklare att se hur vi kan planera möbleringen då.  

När bordet var på plats så såg precis hela lägenheten ut som ett bombnedslag. Musikhörnan förkroppsligar verkligen "compact living" och nu var det musikprylar precis överallt....

Och någon ny en möblering kändes väldigt avlägset, milt sagt...

Jane undrade varför jag såg så trumpen ut, jag berättade att hon just omintetgjort alla mina möjligheter att skriva musik under semestern. 

Hon sände mig på porten, jag fick gå och handla nått, kanske var det en bra idé att köpa en glass. Hemma skulle jag hur som helst inte vara under de närmaste timmarna. 

När jag kom hem igen så hade det faktiskt börjat likna något igen. 

Jag blev utvisad ett par timmar till, jag fock åka till Bauhaus i Sicka för att köpa golvlister, Stina och Thea hade fullständigt massakrerat de listerna som satt där. Nu blev det enkla standardlister i furu, inga onödiga krusiduller här inte.

På kvällen bokade vi en tvättid för vi har ett enormt tvättberg efter midsommar och fjällen, sänglinne från alla gäster på alla platser tornade upp som en mäktiig tipi inne i badrummet. 

Nu är klockan strax efter midnatt och det enda som är kvar att göra är:

  • Borra upp väggfästen för gitarrerna
  • Borra upp fästet för den stora väggfasta bildskärmen
  • Koppla in alla sladdar till datorn
  • Se till att datorn har nätverkskoppling
  • Laga alla hål i väggarna
  • Laga ojämnheterna i golvet under elementet
  • Skriva en ny låt

Jane ligger bredvid mig i sängen och sussar sött efter ytterligare en dag av styvt arbete.