Stina Silverhjärta 12 år

Såhär skrev jag om mig när jag var 12

 Hej jag heter Stina Silverhjärta, jag är 12 år och går i 6:an i Kunskapsskolan. Vi är fyra i familjen, jag Jane Silverhjärta, Peter Silverhjärta och Freja Silverhjärta. 

Stina

Jag gillar Anime och fakta om Japan. Anime är Japanska animerade serier som man också kan läsa i manga böker det fins över 50.000 styken. Just nu titar och läser jag dom här anime serierna. 

Bleach, Naruto och Fullmetal alchemist.

Jag gilar japan för att det är ett veldigt fint land och jag gilar Japans stil som deras tavlor, kläder och att man äter vid låga matbbord och siter på kudar istelet för stolar.

På sommar semestern så brukar vi mest åka upp till fjällen och vandra. Jag gillar att vandra och att se alla djur som fins i där. Jag tycker det är härligt när vintern är slut och så längtar man efter den lite och när vi är så käns det lite som vinter. I fjällen på dom flesta bergs toparna finns det snö och då tänker man på julen.

På fritiden efter skolan så brukar jag umgås med familjen, att vara me mina kusiner och kommpisar. Jag läser och tittar också på Anime och spelar Nintendo 3DS jag spelar mest pokemon. Jag samlar också pokemonkort.

Jag går på JuJutsu, det är en slags kampsport där lär man sig grepp och att försvara sig. Men det bästa är att man har kul och lär känna nya kompisar. Jag går också på kietring mamma ska ta göntkort så jag kan kletra med henne. 

Jag är veldigt inne i filmer med aktion och filmer som hadlar om hjältar som fimerna spiderman, transfourmers, marvel och Xmen. Jag gilar också läskiga ninja filmer.

(Om du har appen anime amino kan du följa mig som Ichiru :) :) :))

 

  • Min bästa bok: Bleach, Naruto, Mazerunner och star wars.
  • Min favoritartist: eminem, Raubtier och Flipsyde.
  • Min favoritfilm: Avatar, draktränaren, Mulan och scream 4.
  • Min favoritmat: Kyckling caschew och kyckling med jordnötssås.
  • Min favoritfärg: Svart och Lila.
  • Favoritdjur: Fjälluggla.
  • Favoritspel: Pokemon till Nintendo och Castle Vania till Wii

 

JA! DET HÄR ÄR MITT LIV :)