Thaibåten

Att fylla tjugo är inte så märkvärdigt om man inte dricker

Att fylla tjugo gör att jag känner mig gammal, jag är ju inte tonåring längre! 

Hanna och Malin kom förbi och vi drog ner till Thaibåten, på Söder för att fira att jag till slut blivit vuxen. Den ligger i Norra Hammarbyhamnen på kajplats 301. De har trevlig personal, services är bra och de serverar god mat. Maten är smakrik och autentisk Thailändsk mat som är välkryddad utan att vara galet stark. 

Att Malin pluggar i Eskilstuna hindrade henne inte. Hon hoppade på tåget och åkte till stan på morgonen för att fira mig, jag blev både lite överraskad och rörd. Vi pratade hela kvällen igenom, det är extra kul när vi inte träffas varje dag. På det här sättet får jag en chans att uppdatera sig på deras liv, jag har verkligen saknat mina vänner! 

Stina Silverhjärta

När vi ätit, druckit drinkar och rundat av på restaurangen så var det dags att dra vidare. En stor begivenhet i närheten av Stockholms pk mecka är Nytorgsfesten. Vi gick runt och insöp stämningen och det kändes nästan som om vi var på semester i södra Europa. Folk satt på uteserveringar, det spelades härlig latinomusik på gatan i Latin quarters. Internationella maträtter tillagades som streetfood överallt i vagnar utmed gatorna. Hanna köpte en LP skiva på en loppis, Elvis Presley, Blue Hawaii! retro värre.

Jag älskar verkligen vibben på Söder.

Nytorget är stället där alla "viktiga influensers" äter surdegsbröd till frukost på något riktigt ballt fik. Fniss

Jag längtar redan till att träffa mina tjejer igen!