UNDER KONSTRUKTION
 

Familjens nyfikna

Driven, nyfiken, genuin och omtänksam. Tre ord som beskriver mig som person. Jag älskar att beröra, älskar att göra skillnad och älskar att utmana och utveckla mig själv. Jag är stolt över den person som jag är och som jag har utvecklats till.  

Min livsfbakgrund går att beskriva med de två orden intensivt och prestationsorienterat. Under 11 års tid spelade jag basket, något som ledde till en kort elitkariär i Solna Vikings. Som ung var jag alltid mån om att generera goda skolresultat och resultatmässigt alltid vara det bästa jag kunat vara. Något som ledde till att jag kom in till den högpresterande skolan Blackebergs Gymnasium. Mina tre gymnasie år var otroligt utmanande men gick även otroligt snabbt. Den största lärdommen som gavs var insikten om vem jag som person var och hur viktigt det är att vara sann mot sig själv. 

Idag studerar jag en kandidat i personal, arbete och organisation på Stockholms Universitet. Utbildningen är på heltid och innehåller en mängd kurser inom beteendevetenskap, psykologi, ekonomi och juredik. Fokus har gått ifrån resultat på papper till resultat i personlig utveckling. Jag vill lära och utvecklas för livet. I januari 2019 kommer jag vara färdigutbildad personalvetare och redo för att ta mig ann nya utmaningar.    

Mina intressen är många men några saker som jag älskar att ägna mig åt är, dykning, klättring, ridning, träning och resor. Älskar att se värden och allt vad den har att erbjuda.