Silverheart.se har en lång och brokig historia. Först HTML, sedan Flash innan den blev PhpNuke i början av det nya årtusendet.
Joomla! är ett verktyg för att bygga hemsidor och portaler på internet. Joomla! har enormt många färdiga funktioner och det rä bara att välja och vraka.
Idag handlar det mer om att kunna förädla det som redan finns runt oss än att hitta på nya saker. Fotografering var en konst idag handlar det ofta bara om att sikta och trycka av.
Nu när telefonkatalogen inte finns och många offentliga inrättningar inte klarar av att hålla aktuell information tillgänglig så assisterar jag dem här en aning.
Det händer en hel del saker inom Familjen, vi flyttar, byter jobb, skaffar barn och det vi vill dela med allmänheten hittar ni igen här
Det är mycket prat om vart vi människor kommer ifrån, vart vi är och vart vi ska. För några år sedan gjorde jag ett DNA-test och resultatet får mig att tänka i nya banor.
/Vörtens%20Vänner
Vörtens Vänner är ett av Sveriges äldsta nu existerande bryggkollektiv. I våra lokaler väster om Stockholm har vi vårt lilla bryggeri där vi med mycket kärlek producerar välsmakande öl.
/Mat%20och%20Recept
Mat kan vara smaklös och blek endast till för vår överlevnad eller så kan den vara mustig, doftande och välsmakande. Här hittar ni det vi själva återkommer till, våra bästa recept.
/Mechwarrior%20Online%20(MWO)
Mekaniska robotar har alltid varit kul och när de är tio meter höga och man själv kan åka runt inuti en blir upplevelsen ändå roligare. Självuppfyllande dunkardagsövningar tillsammans med Pirahna games blir det gott om i MechWarrior Online.
/En%20Ding%20Ding%20Värld
Numera finns en liten kamera med nästan överallt och galenskapen vet ingen gräns. Ofta överträffar verkligheten våra fantasier med hästlängder. Här har vi samlat några historier för bra för att försvinna i vårt grunda minne.
/Äventyrare
Äventyrare är ett epitet som används på tok för lättvindigt numera. Det finns verkliga atleter som fortfarande genomför helt otroliga prestationer, inte för att skina i massmedia utan bara för att de brinner.
/Filmrecensioner
Familjen Silverhjärta är helt insnöade på spelfilmer. Här har vi samlat mängder av filmrecensioner där vi går loss och berättar våra högst personliga tankar. Vi är inga namnkunniga recensenter som Hans Wiklund eller Cissi Renström med vi vet precis vad som är bäst och vad som stinker.
/Ölprovning
Att dricka öl är inte en hobby utan snarare ett statement här i livet. Jag dricker inte vin för det smakar helt enkelt surt och äckligt däremot avnjuter jag gärna en kall god öl i hemmets lugna vrå.
/På%20Grillen
Det finns inget som går upp mot doften av nygrillat! Kolgrillning är en kul hobby man kan ägna sig åt året om. Man kan inte bara grilla saftiga köttbitar man kan även baka och göra andra roliga saker med sin Weber.
/Pokemon
Att ha ett monster i sin ficka har säkert varenda liten unge drömt om någon gång. När någon otäck elak typ kommer fram till en så tar man fram en liten vit och röd boll med en knapp på och...
/Svenska%20Ordspråk
Att världen förändras med tiden är något som blir tydligt när man får möjligheten att läsa gamla ordspråk och bevingade ord. Samtidigt så inser man att mycket klokskap vässas av tiden och är lika sant idag som då.

Sportklättring

Spela Gitarr

Fotografering