Fritid och Nöje
Fritid och Nöje
Det är ofta de små tingen som avgör om aftonen är lyckad eller ej. Att köttet är lagom stekt, att man valt rätt film att kolla på under kvällen eller att ölen verkligen sitter tillsammans med den mörka chokladbiten.

Familjen Bloggar

Jane är familjens Blekingeflicka, på arbetet jobbar hon med inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Jane Silverhjärta CFO

Calla's RocketLauncher comes complete with several preset pages that enable you to produce a complete, feature-rich website.

Läs mer

Freja Silverhjärta

Stina är tjejen som läser koreanska, älskar att fotografera och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer

Stina Silverhjärta

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Peter Silverhjärta CEO

 

 
Min älskade man & "soulmate" Peter idag är det 17 år sedan vi bytte ringar och 22 år som vi har levt tillsammans.
 
Älskar dig fortfarande av hela mitt hjärta och är tacksam över att vi har varandra i vardagen, i äventyren & när livet bjuder både på med- och motgångar.
 
KÄRLEK — feeling blessed with Freja Silverhjärta and Peter Silverhjärta.
 

 

Idag så var det då äntligen dags för min tatuering, klockan 9 den 9 i månaden 2009 så var det dags att sätta sig i stolen för att få min "gotiska ängel" skulle skapas av Patrik /Circle i Sundbyberg. 999 blev en bra tid och dag och efter ca en och en halv timme så kunde jag supernöjd se resultatet i spegeln.

Tack Patrik för att du förverkligade min dröm och skapade exakt den själ och känsla jag önskade mig. Jag är glad att nu bära med mig denna nya del av mig själv in i framtiden. Det var riktigt kul och bonus att  få prata om resor, möten och naturupplevelser.

Tack min Peter för presentkortet som äntligen fick mig att ta tag i min dröm och att du verkligen förstått att det var viktigt för mig att få göra detta. Älskar dig !

Den som finns här nu hos mig är min mörkaste och sorgsna sida där tårar, sorg, vilsenhet och oro samlas för att komma tillbaka som styrka, energi och kärlek för att omfamna livet och bejaka allt positivt. En plats där det är ok att vara sårbar men som skapar glädje och förmågan att hjälpa mig själv att vara stark och att ta rätt beslut på livets slingriga väg när det gäller mig, min familj och allt som vardagens små äventyr ser till att utmana oss människor i form av både prövningar och lyckorus.

 

Vilken härlig dag 999

Jane

 

 

 

 


Jaha, då står man där på dagis en fredag kväll för att hämta lilla Stina som tidigare i veckan varit kräksjuk. Hemma i huset utanför toadörren har Peter parkerat sig sedan i går då han fick åka hem från jobbet för att möta samma öde som Stina och stora dottern Freja ligger förkyld och snuvig och kurerar sig för att kunna spela basketmatch i helgen.

De värderingar vi bär

Vart vi var

en gång

Det vi håller

högt nu