Fritid och Nöje
Fritid och Nöje
Det är ofta de små tingen som avgör om aftonen är lyckad eller ej. Att köttet är lagom stekt, att man valt rätt film att kolla på under kvällen eller att ölen verkligen sitter tillsammans med den mörka chokladbiten.

Familjen Bloggar

Jane är familjens Blekingeflicka, på arbetet jobbar hon med inköp och förhandling på fritiden älskar hon naturen i alla former och säsonger

Läs mer

Jane Silverhjärta CFO

Calla's RocketLauncher comes complete with several preset pages that enable you to produce a complete, feature-rich website.

Läs mer

Freja Silverhjärta

Stina är tjejen som läser koreanska, älskar att fotografera och teckna. Hon lever för musiken, bra filmer och pluggar design

Läs mer

Stina Silverhjärta

Peter Silverhjärta har genom åren utvecklats från envis driver till jovialisk livsnjutare. Livet är för kort för att stånga sig fram i mål.

läs mer

Peter Silverhjärta CEO

Valresultatet

Valet 2018 var inte någon klar historia men resultatet lär gå till historien. Som en referens över partiernas fördelning så sparar jag här lite information om valet 2018

partiledare

Jag läser Aftonbladets alarmerande rubrik "Något håller på att gå sönder i högern" Men jag undrar om det inte snarare är så att vi ser något helt annat, jag skulle beskriva det vi ser som "Något håller på att gå sönder i Sverige"

outtfitery

Fick förslaget att jag borde få lite hjälp med stilen. Inte bara knata på i de vanliga hjulspåren utan göra något som är lite mer redikalt.

Pust, så är årets fördelsedagsyra avklarad!

Syrran, Jane och Stina fyller ju alla år inom loppet av en enda vecka och varje år är detta ett stadigt pyssel. Har vi rätt kakor? Ska det vara tårta? Kommer många eller blir det en familjetillställning? Hur många dagar firande blir det egentligen? Är festandet gemensamt eller blir det tre kalas? 

 

Är tillbaka på jobbet efter semestern och motivationen är inte riktigt på topp.

Men så är jag ju praktiskt taget ensam här, det kanske är fem personer som jobbar på hela föreningen nu i början på augusti! 

Jag får helt enkelt använda kraften till att fortsätta göra små förändringar som berikar mitt och mina familjemedlemmars liv, "babysteps" som Bill Murray skulle säga.

De värderingar vi bär

Vart vi var

en gång

Det vi håller

högt nu