Bloggar
Orden från ett Silverhjärta
Familjen Silverhjärta
Möt familjen som är riktigt extraordinär

Jag besämmer mig för att åka på julmarknad med barnen. Vaknar, fixar frukost o ber barnen att ta på sig vilket båda vägrar.. men efter mycket om o men tar de på sig=) När vi ska gå ut till bilen upptäcker jag att Noel målat sig med bläck i hela ansiktet!! Man börjar känna sig lite smått irriterad för vi skulle träffa mamma och jane med fam och var redan 20 min sena,då säger Noel: -mamma, jag ville måla mig som han Peter Criss i Kizz! Då blev jag så rörd, gav honom massor av pussar.Det är min pojke det!

Väl ute på parkeringen efter tvätt av Noel och Ca 30 min sena. Krockade med något jä...la pucko ute på våran parkering han var ett sådant riktigt trafik geni;)

Så väl iväg 40 min sena,hade en jätte bra dag på julmarkanden med familjen.

Slutet gott allting gott..

Hej!

Nu när jag avslutat mitt facebook konto så har jag mer tid över här hemma=)

Tänkte faktiskt börja lägga ned mer tid på att läsa och börja teckna igen. Inte nog med det så är jag rökfri sedan en vecka!!!

Kram på erNoel sprang och tog gitarren till xboxen och började sjunga och spela som en tok. Men dettog ett tag innan jag förstog vad det var, han förklarade ivrigt hur  bandmedlemmarna såg ut. Efter mycket om och men så gick det upp ett ljus Aha! Hardrock hallelulja med LordiSmile. Han blev så glad när han fick lyssna på youtube om och om igen....

Jag skulle vara lite omtänksam mot min man precis som man ska vara lite då och då,så jag tappade upp ett varmt härligt bad och släppte ner en badbomb som jag trodde skulle passa bra utan att läsa innehållsförteckningen... det borde jag gjort. 

Det blev mindre lyckat när han klev upp ur badet och glittrade som självaste tingeling,härligt och ha en riktig glamour man här hemma, synd att han inte höll medSmile

I går var morfar så snäll att lämna Mathilda och Noel på dagis så jag kunde övningsköra.

Jag hade i vanlig ordning plockat fram kläder de skulle ha på sig men neeeej då Noel skulle bestämma själv.

 En hjälplös morfar ser på när Noel byter tröja. Det blev en total chock på dagis när alla såg vad det stog på pappa Mickes inköp av tröja till sonen, inte mindre än FUCK YOU I´M A SKÅNING!!

Säga vad man vill men jag skrattade så jag grät..