Kreativa Karin

Florist som jag är i grunden så är det kanske inte så konstigt att min målsättning är att bli egenförsörjande i största möjliga mån. 

Så som att odla frukt ,bär grönsaker och på sikt skaffa höns. Tänk att kunna ta korgen på morgonen och gå till hönshuset nästgårds efter sina frukostägg. Vem vill inte veta vad man äter? 

Vet att jag vill äta närproducerat och ekologiskt.

 

Karin

På fritiden Jakt 

Att jaga är det bästa jag vet i väntan på ett vlidsvin, räv eller dovjort. Höra vinden i träden , morkulla och uggla i natten. Djuren kommer inte på beställning precis.

Det gäller att tänka jägarmässigt varje gång djuren dyker upp.  Man väljer alltid att skjuta det djuret med minst chans att överleva ( det som är svagast eller skadat ) När man väl valt ett djur ska man ta det lugnt tänka på andningen i genom adrenalinet.  

Svårt att beskriva känslan för dem som inte jagat, ingen jaktupplevelse är den andra lik. Har varit med ut mycket som elev tidigare, har man då inte haft något bra läge att skjuta är det njutbart att iaktta.  Skogen drar i mig jämt, jag vill bara ut . Helt beroendeframkallande. 

Jag upptäcker och lär mig något nytt för varje gång. Och det jag beskriver är bara ett uns av vad jakten innebär. Är mamma till två härliga tonåringar på 15 och 13 år , som också är lika förälskade i djur och natur . Hästar och fotboll står också på agendan. 

Sveriges natur är helt fantastisk, ut och njut!

 

Intressen har jag många så som, Jakt, natur , klättring , måla mm

När jag jobbar

Jag jobbar som säljare mot dagligvaruhandeln på färskvarusidan, där jag har norra Stockholm som mitt distrikt.

Är även ute och coachar medarbetare, verkligen roligt att se människor utvecklas.