Under julhelgen berättade Noel Silverhjärta om sina tankar kring livet.

Hej Noel hur är läget?

Jag tycker det är trist såhär på julafton. Disney klockan tre, det programmet är dåligt för att de tar bort allt våld. Det är bra med med våld för att det är spännande och kul. Jag vill inte vara med om med om våld, det gör ju ont att åka på stryk men man vill ju att andra ska vara med om våld, det är kul att titta på.

Hur går det i plugget?

Jag har ju kompisar och så i skolan, jag går i Sundbyskolan, i åttonde klass. Men Sundbyskolan är inte så bra och jag har funderat på att byta till en annan skola. Sundbyskolan har dåliga lärare och maten suger verkligen. 

Jag vill ha bättre betyg så man kommer någon vart. Jag har tänkt att jag ska plugga extra tjugo minuter varje dag i de ämnen där jag inte nått mina mål. Jag ska ha D i alla ämnen!

Gillar du filmer?

Real Steel, är en favorit, det är tufft med robotarna som slåss, det är kul när de slåss på riktigt med. Jag gillar filmen Creed och det kommer en ny nu nästa år. Jag gillar kampsportsfilmen Never back down och så gillar jag Need for speed. Det är tufft när man lör snabbt med bilar. Jag gillar ju superhjältar med, Avengers filmerna är ju bra.

Vad gillar du för mat?

Julgodiset som ni har gjort är jättegott, Rocky Road, det är nog världens godaste godis. Men jag gillar ju att äta pizza och hamburgare. Men jag gillar verkligen chips, alla typer av chips. Potatischips, dill och gräslök, grillchips, jag gillar alla sorters chips. Inget annat, inte ostbågar, jordnötsringar eller något annat bara chips.

Det är ju inte direkt nyttigt eller?

Jag gillar ju mammas köttbullar såklart och så tycker jag att pappa gör jättegod lasagne med. Pappa gör goda tacos med såklart.

Kollar du något på TV?

Näe jag kollar inte på TV, jag kollar mest på youtube. Jag kollar bara på sånt som är kul, Pewdipie, Simon Berneblad, Keyyo, Vlad Reiser och andra Youtubers. 

Spelar du dataspel?

Ja jag spelar Counter Strike med mina kompisar. Vi är fem stycken som spelar tillsammans någon gång i veckan. Jag spelar helst som sniper. AVP, Accuracy International PM (Precision Marksman) bössan är toppen, jag gillar att gömma mig.

Du spelar ju fotboll, eller hur?

Ja jag gillar sport, jag spelar mittfältare och det går bra, vi är i division två, vi slutade nån stans i mitten av. Farsan hjälper till, han är en bra förebild. Han är rolig, säger kul skämt. I fotbollen skriker han mest att man ska stå rätt, men  efter matchen brukar han vara uppmuntrande. då pratar han om det man gjorde bra och sådär. Han brukar ge mig tips om det jag behöver jobba mer på.Det handlar mest om teknikträning, bollteknik, spelomställning och så skott på långt håll.

Har du några förebilder inom sporten?

Kyilian Mbappe är min favorit, han är forward i PSG, han är en vass målgörare och jag vill bli som honom.

Vad ska du bli när du blir stor?

Jag ville bli elektriker men det är oklart, jag vet inte om jag tycker att det är kul. Det kanske inte är något för mig, det vet jag ju först när jag prövat på det. Först ska jag praktisera i skolan, det ska vi göra nästa termin. Det blir första gången jag kommer ut på en arbetsplats. Jag har varit med pappa men då har jag ju mest spelat dataspel, jag har inte lärt mig så mycket om det han gör. Jag har varit med mamma på jobbet men det var tråkigt. Hon åker bara runt till matbutiker, det är tråkigt.Vi ska gå på gymnasiemässan då ska jag kolla vilken linje jag vill gå,  kompisarna vill bli mäklare och skit. 

Finns det något som du skulle vilja vara riktigt bra på?

Jag vill vara bra på att köra bil. Kanske det skulle kunna vara så att det är kul att vara taxichaufför.

Är det något annat du vill berätta för alla som läser det här?

Jag identifierar mig som ett tåg, det är jag. Jag är Tomas tåget, från Östeuropa och jag är söt.