A Crazy Crazemas

 

Dagen före julafton så var det så dags att spöka ut oss igen. Den här gången hade barnen gått loss på Buttericks under eftermiddagen och köpt på sig allt de behövde.

Crazemas4

Ungdomarna hade lite svårt att hålla sig till jultemat och Stina blev någon slags julvampyr. Freja, hon dressade upp sig så hon skulle se ut som en docka men hon såg nog mer ut som Chucky typ... Lite Creepy.

Crazemas2

Jag själv skulle bli en julzombie (vad det nu är för något) och jag tycker jag lyckades riktigt bra med det. Eller kanske ska jag snarare säga att Freja som lyckades riktigt bra, det var hon som stod för vargparten av sminkningen. Lite extra kul var det att testa färgade linser för första gången, det kändes märkligt någon minut men sedan så så stördes jag inte nämnvärt av dem, helkul!

Crazemas3

Jane skulle bli Rudolf med röda mulen.  Vi hade köpt hem horn och en röd näsa till henne. När hon såg att vi andra var mer spöklika så vägrade hon vara Rudolf. Hon gjorde underverk med lite vardagliga saker och vips så blev hon en sexig Rodolf från rymden istället.

Merry Christmas

Så från oss alla, till er alla

En Riktigt God Jul och ett Gott Nytt År