Julkort 2018

Arbetet inför årets julfotografering startar flera veckor före fototillfället och det ligger en hel del tanke och möda bakom den roliga traditionen.

 julkort 2018

Vi handlade in material till kostymerna nere på S:t Paulsgatan, Stina Silverhjärta går loss fullständigt i tygbutiken. Fint tyg, grovt tyg, fleece ja det finns ju skinnimitation! Här är det verkligen bara fantasin som sätter gränserna! Ja och så pappa Peter Silverhjärtas plånbok förstås.
 
julkort 2018  julkort 2018
Det tar Stina Silverhjärta ca en vecka att sy upp alla kläder som vi behöver. Vissa kläder finn sedan tidigare men det är alltid en del nya saker som måste fixas.
Vikingar använder inte knappar utan har klädesspännen. Det första plagget som blir färdigt är en cape som Jane Silverhjärta ska använda.

julkort   julkort 2018

Vikings har säkert influerat oss mer än vi vill tänka oss, Ragnar har ju en cool frisyr och pappa Peter Silverhjärta är inne på att raka av sig håret! Här går vi all in! Krigsmålning har använts sedan urminnes tider. Men nu för tiden är det sällan som vi får spöka ut oss. Så det gäller ju att passa på när tillfälle ges! Under Onsdagen inhandlades diverse smink och kollodium av Peter Silverhjärta, Jane drog sitt strå till stacken och köpte löshår! Ja Peter ska ju såklart ha en sån där märklig frilla komplett med en tatuering av Hugin och Munin. 

 

 

julkort 2018  julkort 2018