KISS 800x300

 

 Några dagar före Jul 2013 så är det dags för lite Julpyssel på Silverhjärtas alldeles egna vis...

KISS sminkning

Ibland är det så att pappa kommer med en riktig kurvboll och man vet aldrig hur det ska tas emot av familjen. I år kom Peter med den fantastiska iden att familjen skulle sminka sig som KISS och göra egen version av det klassiska omslaget KISS Dynasty. Om ni inte vet hur det ser ut så Googla, vet ni inte någon låt från albumet så vet ni troligtvis inte heller hur KISS låter.

Rent informativt så låter de som något mitt emellan Elvis Presley och The Beatles, ja och så lite Disco förstås.

KISS Paul Stanley

Familjen blev stormförtjusta! WOW! Har du redan köpt hem smink och allt! Har vi tillräckligt många tomteluvor? Hur ser de egentligen ut de där gubbarna i KISS ut? Freja utropade: -Jag ska vara Peter Criss han är coolast!

Stina hängde bums läpp för hon ville vara Peter Criss hon med. Pappa föreslog diplomatiskt att någon kunde vara räven!

Barnen tittar på pappa som om han tappat det fullständigt: - Räven?!? Det finns ingen räv i KISS! Det var det fjantigaste vi hört!

KISS 3

Det blev en hejdlös trängsel i badrummet när alla skulle få ordning på sin målning.

Pappa skulle vara Gene Simmons, demonen, det kändes verkligen konstigt att kladda på massor av färg i ansiktet men så är det över 20 år sedan han senast spökade ut sig som någon av gubbarna i rockbandet KISS. Att ta plats framför speglarna i huset verkade även det vara något som damerna var mer vana vid.

KISS 7

Mamma skulle vara Ace Frehley, rymdmannen, och precis som gubbarna i rockbandet så verkade hon klä i sig rollen fullt ut. Syster Jane kunde dra något gammalt över sig för här så var det dags för Space Jane! En morph mellan en Sith lord och Ace Frehley.

KISS 4

Stina skulle vara katten, Peter Criss, den snällaste figuren. Stina smög runt hörnen och man kunde verkligen se hur hon mös!

Mijau!

KISS Catman Peter Criss

Freja skulle vara Starchild, Paul Stanley, teaterapan i henne väcktes verkligen till liv på nolltid. Det vanligtvis lite allvarliga damen började nästan hjula runt över golvet, någonstans måste överskottsenergin komma ut!

KISS Paul Stanley

Resultatet blev faktiskt riktigt kul och med tanke på hur enormt kul vi hade när vi höll på och fjantade oss så kanske detta är något som vi kommer göra flera gånger.

KISS 800x800

 

Kissmas